Nauhat

Leikkaamme nauhoja suoraan tai vinoon (45 ast.) toivottuun leveyteen. Viikattuina (keskeltä taitettu) tai pallistettuina (reunat alle taitettu).

Leikkuu- ja ompelupalvelut

Leikkaamme asiakkaiden kankaita toivottuun leveyteen joko suoraan tai ”vinoon.” Nauhat voidaan viikata (taittaa keskeltä) tai pallistaa. (reunat alle taitettu) Nauhat voidaan myös ommella mm. tereiksi tai vyönauhoiksi.

Terenauhat

Valmistamme terenauhoja useista eri materiaaleista,  kuten mm. polyesteri, puuvilla-, tekonahka/mokka- ja heijastinkankaista.

Tereet voidaan valmistaa myös asiakkaan omasta materiaalista. Tereitä tehdään eri leveyksiä,ja täytteen vahvuus voi olla 1 – 4 mm.  Värivaihtoehdot ovat kyseisen materiaalin värikartan värit.

Värikartat (Tekonahka, tekomokka Santana, Charmeuse)
Värikartta (Polyesteri)

Heijastinnauhat

Materiaalina käytämme heijastinalan uranuurtajan, amerikkalaisen 3M -Yhtymän tunnettuja Scotchlite tuotteita. Scotchlite heijastinmateriaalit täyttävät eurooppalaisen EN-471- standardin vaatimukset. Toimitamme heijastinkankaasta leikatut nauhat haluamassanne leveydessä.

Raitanauhat

Raitanauhoissa yhdistämme eri värisiä leikattuja nauhoja. Osa raidoista voi olla esim. heijastavaa materiaalia ja osa esim. asiakkaan toimittamaa materiaalia.

Värikartat (Tekonahka,tekomokka Santana)
Värikartta (Polyesteri)

Kanttausnauhat

Kanttausnauhat voivat olla vinoon leikattuja, kääntämätön tai reunat käännetty. (=pallistettu) Leveydet 14 mm, 20 mm ja 25 mm.

Muut leveydet sopimuksen mukaan. Materiaalit mm. puuvilla, polyesteri,polyesteri/puuvilla. Nauhoja voimme valmistaa myös asiakkaan kankaista.

Värikartat (Puuvilla)
Värikartta (Polyesteri)

Vaatetustekniset nauhat

Liimanauhat

Erilaisia liimanauhoja leikkaamme toivottuun leveyteen.Tuoteohjelmassamme on kangaspohjaisia, loimineule- (raschel)pohjaisia (Lainiere de Picardie) sekä kuitukangasliimanauhoja (Intissel).

Tukinauhat

Tukinauhat leikkaamme toivottuun leveyteen vinoon (45 ast.) tai suoraan.

Palttausnauhat

Palttausnauhat (liimaharso) leikkaamme myös toivottuun leveyteen.

Vyötärönauhat

Vyötärönauhat valmistamme mm. polyester-puuvillakankaasta. Nauhasssa voi olla koristetere tai ns. jarrukuminauha. Voimme valmistaa nauhat myös asiakkaan omista materiaaleista.

Lenkkinauhat

Lenkkinauhat valmistamme 100% polyesterkankaasta, nauhan leveys on 6 mm.

Ohessa värikartta