Betjäning enligt dina mått:  
Smidighet-servicemodellen för din affärsverksamhet.

SNT-Group erbjuder sina kunder ett omfattande produktsortiment och mångsidiga konfektioneringstjänster – även för kundens egna material. Vi fungerar som din samarbetspartner gällande konfektionering, lagring, packning och logistik.

Du då koncentrerar dina köp med hjälp av SMIDIGHET-tjänsten…

…underlättar du ditt eget arbete
Du behöver bara lägga in en beställning – vi sköter konfektioneringen samt logistiken.

…sparar du in på kostnader
Vi kan lagra din order och leverera den direkt till underleverantören, på så sätt sparar du in på frakt- och lagerkostnader.

…kommer du snabbare ut på marknaden
Vi har korta leveranstider eftersom vi finns nära dig. Tack vare vårt omfattande lager och vår rikliga tillverkning åker produkten ofta iväg redan samma dag!

…får du en pålitlig samarbetspartner
Vi håller våra tidtabeller och levererar din order inom utsatt tid för resten av din produktion. Tack vare vår inhemska tillverkning kan vi ta dina behov och krav i beaktande. Vi betjänar våra kunder och tar hand om eventuella reklamationer på ett smidigt sätt.


Är du i behov av nya lösningar?

Som kund i SMIDIGHET-tjänsten har du en egen personlig kontaktperson som känner din affärsverksamhet. Tillsammans utvecklar vi nya och innovativa lösningar för ditt företag som medför konkurrensfördel och kostnadsinbesparingar.

Om du söker efter en ny lösning eller ett mer kostnadseffektivt sätt att verka, ta kontakt: tel (03) 252 5511, palvelu@snt-group.fi.