Suomen Nauhatehdas

SNT-Group Oy/Suomen Nauhatehdas nykymuotoisena konsernin emoyhtiönä muodostettiin kesäkuussa 2010 kun usean yrityksen liiketoiminta ja osakekanta yhdistettiin uudeksi kokonaisuudeksi. Yhtiön kokonaisuus muodostettiin Suomen Nauhatehdas Oy:n (perustettu 1948) ja Lankatuonti Oy:n (1964) liiketoiminnoista ja Ulkohankinta E. Perttunen Oy:n (1972) osakekannasta. Vuonna 2012 yritys hankki TEN Oy:n nauhaliiketoiminnan ja Urvikko Oy:n osakekannan laajentamaan yrityksen tuotevalikoimaa. Helmikuussa 2013 allekirjoitetulla yrityskaupalla  Ilari Syväpuro Oy:n osakekanta siirtyi SNT-Group Oy:n omistukseen

Suomen Nauhatehtaan pääasiakaskunta muodostuu vaatetus-, tekstiili- ja huonekaluteollisuudesta minkä lisäksi Suomen Nauhatehdas valmistaa ja välittää tuotteita ja erilaisia tarvikkeita ainakin 61 muulle eri toimialalle.

Suomen Nauhatehdas toimii Suomessa Tampereella ja Virossa Tallinnassa. Tämän lisäksi yhtiöllä on itsenäisiä agentteja Venäjällä, Liettuassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Silloin tällöin asiakkaita löytyy hyvinkin eksoottisista maista Euroopan laidoilta aina Aasiaan saakka.

Suomen Nauhatehdas jatkaa kasvuaan ja investointejaan sekä panostaa jatkuvasti tuotevalikoiman kehittämiseen, uusiin innovaatioihin sekä pyrkii varmistamaan asiakkailleen parhaan mahdollisen palvelun.

Tervetuloa Suomen Nauhatehtaan palveltavaksi!

 

SNT-Group Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot

Katso yhteystiedot